Ето какво не трябва да се прави на автомагистрала! Така започват

...
</TD
>Ето какво не трябва да се прави на автомагистрала! Така започват
Коментари Харесай

Богаташ с номер РВ АУУУУУ застрашава животи с безумията си на Тракия!

" Ето какво не би трябвало да се прави на автомагистрала! " Така стартират разбора на по-долните фрагменти от Европейския център за транспортни политики. И изясняват:

" Записът е от Автомагистрала " Тракия " в сектора сред км 140 и км 160 на територията на ОД Министерство на вътрешните работи Стара Загора ( Plovdiv24.bg прецизира, че съгласно нас фрагментите са направени на територията на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив, в региона на двете бензиностанции на " Лукойл " покрай отбивката за Белозем - бел.ред.). Екип на ЕЦТП подаде няколко сигнала за рисково шофиране, само че лидерът по този начин и не бе спрян, макар готовността ни да бъдем очевидци.

Автомобилът с регистрационен номер РВ АУУУУУ извърши 5 изпреварвания през лентата за наложително прекъсване и 8 изпреварвания отдясно, до момента в който имахме образен контакт.

Често ли сте очевидци на сходно рисково държание?

Ние не отхвърляме и виновността на лидера, движещ се в лявата лента с немски регистрационен номер, без за това да има справедлива причина, само че не считаме, че това е опрощение да се изпреварва от дясно или през спешната лента ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР